Reviews

Leuke berichtjes (reviews) ontvangen als webwinkelier is ontzettend leuk. Wat je online namelijk mist is het echte contact met de klant en dus ook hoe een bestelling wordt ontvangen en of alles naar tevredenheid is.  
Dus dank hier voor!
Hieronder lees je al die leuke berichten. De meesten komen van oorsprong uit het gastenboek, maar die is helaas opgeheven. Maar een berichtje/review plaatsen kan nog steeds! Geef hem makkelijk door via de contact pagina!


  • Geplaatst door Angelica Wijnen
    14-06-2021 | 12.19

    Super bedankt voor de wederom snelle bestelling. Het is en blijft een feestje om van de viltwinkel een pakketje te ontvangen. Gr Angelica
     
  • Geplaatst door Monique Kessels
    22-03-2021 | 11.20
    Geweldige service! Fijn dat er contact wordt opgenomen om de bestelling goed te laten verlopen. Een webwinkel met een dikke 10 voor de service!
     
  • Geplaatst door Lucia
    22-02-2021 | 13.57

    Van het sprookjesvilt heb ik een mooi jasje gemaakt met gebreide mouwen. Super leuk resultaat mede dankzij het sprookjesvilt.

  • Geplaatst door Marja Neij
    21-02-2021 | 09.22

    Weer een mooie bestelling binnen.
    Goede en snelle service. 

  • Geplaatst door Nicole
    13-02-2021 | 22.36
    Super mooie kleuren vilt met bijpassende garen. Het vilt is ook nog eens van goeie kwaliteit en de levering was snel!Ik ben er helemaal blij mee!

     
  • Geplaatst door marijke
    08-02-2021 | 18.33

    Weer een fijn pakket van vilt en knutselspulletjes gekregen.
    Mooie kwaliteit vilt en alles zo netjes verzorgd. De veiligheidsoogjes apart verpakt in een heel lief zakje.
    En dit gewoon door de brievenbus, een aanrader voor iedereen, ik verheug me er elkaar weer op!
    Ga zo door viltwinkel

  • Geplaatst door Kelly
    22-01-2021 | 17.05

    Ik ben super blij. Hele mooie producten. Snelle bezorging en netjes verpakt. Mijn tweede bestelling is geplaatst! Zeker aan te raden, en ik ga zeker geregeld bestellen! 

  • Geplaatst door Caroline
    02-01-2021 | 11.17

    De post was supersnel, vandaag al in de bus ! 

  • Geplaatst door Gerrie Kik
    31-12-2020 | 15.07

    Wat een mooie en handige website  
    Ik heb wolvilt, wolkralen en wat accessoires besteld: ondanks de drukke tijd werd het snel geleverd in een mooie en degelijke verpakking. 
    Prachtig vilt in heldere kleuren. Ik ben er heel erg blij mee.

  • Geplaatst door Marrrijk
    29-12-2020 | 21.17

    Hartstikke blij met de ruime keuze en goede foto’s, waardoor kopen via de website heel goed gaat! Dank ook voor de méga-klantgerichte Kirsten, die ook nog ‘ns snel verzendt !

  • Geplaatst door Regina
    14-12-2020 | 06.16

    Op 11 december vilt besteld. Overal stond duidelijk aangegeven dat door drukte de levering wat vertraging kon hebben. Tot mijn grote verrassing lag het echter de volgende dag al keurig op de mat!  

    Mooie kleurtjes en mooi materiaal, helemaal blij mee!😍

  • Geplaatst door Margriet Minderaa-Bargeman
    20-11-2020 | 07.59

    Gisteren het stevig verpakte wolvilt op kunnen halen, de verzending naar Zweden ging veel sneller dan gedacht! (op maandag bericht ontvangen dat het pakket was verzonden, op donderdag bij een postpunt op kunnen halen)
    Wat een mooie kwaliteit en kleuren! Een aanrader, deze viltwinkel!

  • Geplaatst door Nel
    07-11-2020 | 11.01

    Het pakketje supersnel ontvangen 
    Dank daarvoor 

  • Geplaatst door Franka
    28-10-2020 | 17.11

    Eindelijk gevonden belletjes onze Guus (grasparkiet) kan weer spelen. 

  • Geplaatst door Arjen
    07-10-2020 | 15.24

    De winkel na enig zoeken gevonden. Ik zocht vilt voor op een antiek bureau. Viltwinkel heeft een enorme sortering van prachtig wolvilt. De service was persoonlijk en de zending snel en accuraat. Het was was een mooi pakje om uit te pakken! 

  • Geplaatst door Heleen
    28-09-2020 | 10.54

    Zoals iedere keer zijn de bestelde materialen snel geleverd en prachtig van kwaliteit. De service is steeds perfect en het vilt een plezier om mee te werken!

  • Geplaatst door Mai
    22-09-2020 | 16.01

    De bestelling was snel binnen en goed verpakt.
    Hele leuke, mooie kleuren vilt. Superzacht en pilt niet.
    Heel erg blij mee! 

  • Geplaatst door Greetje
    18-09-2020 | 18.18

    Net pakketje wolvilt ontvangen. Supermooie kleurtjes om figuurtjes te maken aan de babygym van m'n kleindochtertje. 
    Snelle levering! 

  • Geplaatst door Patricia
    11-09-2020 | 21.08

    Supersnelle bezorging en een schitterende neonroze kleur vilt. Kan meteen aan de slag.

  • Geplaatst door Sandra
    01-09-2020 | 10.54

    Bedankt voor de supersnelle verzending. De kwaliteit van de viltlapjes is prima. Ik kom snel weer terug. 

  • Geplaatst door Karin Stet
    19-08-2020 | 13.09

    Net de envelop ontvangen met wat kleurtjes wolvilt om er een top van een quilt mee te gaan maken.
    Mooie kleuren dus ga waarschijnlijk zeker meer bestellen. 

  • Geplaatst door Kirsten Balkenende (Eigenaar Viltwinkel)
    12-08-2020 | 13.08

    Als aanvulling op het bericht van Frances hieronder (datum 24/7): 
    inmiddels heb ik via een andere leverancier oogjes (6 mm) met de oude fijnere achterkantjes. De nieuwe verkoop ik ook nog, en daar zijn verder geen klachten over, al begrijp ik de kritiek van Frances zeker! 
    Mocht je nou ook liever de oude (platte) achterkantjes willen ipv de nieuwe (bolle) vermeld dat dan bij "opmerkingen" dan kijk ik of dat uitvoerbaar is. Het gaat hier vooral om de maar "6 mm rond".

  • Geplaatst door Mieke 'T Hoen
    11-08-2020 | 18.16

    Wat een enthousiaste werkneemster! Alles wordt keurig geleverd. En toen ik een foto stuurde wat ik allemaal van het prachtige vilt had gemaakt, kreeg ik direct een leuke reactie, echt bijzonder. ! Het vilt is van hele goede kwaliteit. Ik raad het jullie zeker aan!😊🙏

  • Geplaatst door Frances
    24-07-2020 | 11.49

    Over het algemeen fijne producten.
    Wel al twee keer veiligheidsoogjes ontvangen die voor geen meter te bevestigen zijn. De eerste keer aangegeven en toen werden ze super snel vervangen voor veiligheidsoogjes met een andere achterkant, die werkten super. Later alvast een nieuw setje besteld.. Nu ik ze wil gebruiken blijkt het Weer ern setje met de achterkantjes die niet vast te krijgen zijn of grof geweld nodig hebben waardoor ze stuk gaan.  maar even verder zoeken denk ik. 
    Het vilt en wangenrood is wel super fijn om mee te werken!

  • Geplaatst door Conny Dekker
    11-07-2020 | 10.01

    Zelfs toen bleek dat ik niet bij de viltwinkel kon bestellen wat ik nodig had, werd ik verder geholpen. Heel prettig contact dus

  • Geplaatst door Loes
    08-07-2020 | 19.21

    Gisteren mijn bestelling ontvangen. Hele goede en snelle levering en uitstekend verzorgd. Ben heel blij met het vilt. Prachtige kwaliteit ook waarmee het werken heel fijn zal zijn. De webwinkel is heel overzichtelijk en de service uitstekend, waarvoor hartelijk dank. 

  • Geplaatst door merel
    03-07-2020 | 09.12

    Zeer snelle service en fijn, persoonlijk contact!

  • Geplaatst door cabie golob
    30-06-2020 | 12.44

    Voor de allereerste keer vilt besteld. wil er knuffeltjes van gaan maken.
    Na 2 dagen kwam ik erachter dat ik nog wat bij de bestelling vergeten was. Totaal geen probleem 
    bij Kirsten. werd samengevoegd en vandaag ontvangen.
    Ontzettend vriendelijk, heel mooi materiaal en goedkoper dan die andere wolvilt side. (knipoog naar Kirsten).
    Heel goed verpakt. Ben echt heel erg tevreden en ga aan de slag. Dus je zult nog wel veel meer bestellingen van me krijgen.
    Dankjewel..... en groetjes
     

  • Geplaatst door Anke
    19-06-2020 | 11.24

    Snelle service. Kirsten denkt mee en reageert snel. Top! Bedankt!

  • Geplaatst door angelica
    17-06-2020 | 13.07

    Super bedankt voor de service en het prachtige vilt met bijbehorende kleuren garen.  De viltwinkel is gewoon top!!!  

  • Geplaatst door Annette
    14-06-2020 | 12.30

    Leuk contact en perfect vilt. Super! 

  • Geplaatst door Edith
    28-05-2020 | 14.58

    Prima service en heel mooi vilt! Ik ben er erg blij mee! 

  • Geplaatst door Sietsia
    27-05-2020 | 12.37

    Heel positieve ervaring met je viltwinkel, Kirsten. Je persoonlijke benadering, meedenken met mijn vraag en advies waardeer ik erg.

  • Geplaatst door Petra
    18-05-2020 | 10.52

    Vorig weekend een bestelling geplaatst; afgelopen dinsdag al ontvangen. Prachtige kleuren vilt met bijpassend borduurgaren. Ook reageerde Kirsten snel op mijn vragen over het werken met borduurgaren. Top ! Er volgen vast nog wel meer bestellingen vanuit mij  .

  • Geplaatst door Lieke
    15-05-2020 | 14.26

    Heel mooi wolvilt in prachtige kleuren. De bezorging is ontzettend snel. Ik zal zeker vaker bestellen!

  • Geplaatst door Aleijd
    13-05-2020 | 17.14

    super service en snelle levering ik en er erg blij mee
    alleen de verkeerde kleur besteld dus nog maar een bestelling
    plaatsen 

  • Geplaatst door Yvonne
    30-04-2020 | 15.27

    Hoi Kirsten, ik wil je bedanken voor je attente reacties op mijn bestelling van de viltkralen, je hebt zo fijn meegedacht! Ik ga iedereen vertellen als ze iets zoeken in vilt, dat zij bij de viltwinkel moeten zijn. 

    Met vriendelijke groet, Yvonne 

  • Geplaatst door Anita
    09-04-2020 | 18.53

    Fijn dat ik de bestelling zo snel in huis had, keurig netjes verpakt ook. Blij mee.

  • Geplaatst door Marja Kroes
    08-04-2020 | 16.34

     
    Super bedrijf.
    Snelle levering.
    Op vragen gelijk antwoord en gelijk geregeld.

  • Geplaatst door Annemarie Peeters
    31-03-2020 | 15.54

    Super bedankt voor de snelle levering en mooie producten! We gaan er voor ons eerste kindje een mooie babymobiel van maken en komen vast nog eens wat bijbestellen 

  • Geplaatst door Astrid
    24-03-2020 | 17.16

    Dank je wel voor de snelle levering,het vilt is mooi vooral de pastelkleuren.
    Ik heb in ieder geval mijn vilt winkel gevonden 👍🏻
    Tot de volgende bestelling.

  • Geplaatst door Marina
    19-03-2020 | 14.35

    Fijne snelle levering!! En mooi vilt. Volgende keer bestel ik hier weer.  o

  • Geplaatst door Judith Tonnissen
    27-01-2020 | 16.14

    Wat een super service! De site is erg overzichtelijk. Ik ben fan.

  • Geplaatst door Greet
    07-12-2019 | 14.31

    Uitgebreid assortiment, snelle reactie en super snelle levering...top

  • Geplaatst door Samira
    02-12-2019 | 13.28

    Top winkel!!! 
    Ik had mijn bestelling de volgende dag al nodig en had hiernaar gevraagd in de opmerkingen. Zij hebben er alles aan gedaan om mijn bestelling op tijd te kunnen leveren. Kwalitatief ook erg goed! 
    Echt fantastisch! 

  • Geplaatst door Hanneke Wendling
    05-09-2019 | 08.44

    Snelle levering, mooie kleur. Gebruikt om een Wobbel te beplakken, wat erg goed gelukt is!  Heel erg blij mee en dochter ook. Hoop dat de a.s. kleindochter hier vele uren speelplezier aan gaat beleven. 😉

  • Geplaatst door S.P. Bruyn
    26-04-2019 | 14.23

    Super bedankt voor een supersnelle zending van een pakketje ! Ik ben er heel blij mee, hoor ! Tot de volgende keer dan weer en toedeloe ! Groetjes van S.P. Bruyn   

  • Geplaatst door Ineke de Roos
    29-03-2019 | 21.20

    Snelle levering, mooie kleuren. Heel blij mee.

  • Geplaatst door Cristina
    23-01-2019 | 17.22

    Van de week mijn bestelling binnen gekregen. Viltpakket Forest. Prachtige kleuren! Ik ben er super blij mee.! 

  • Geplaatst door Joke van Reisen
    31-12-2018 | 06.19

    Hoi Kirsten,
    dankjewel voor al jouw geduld! Nog nooit met vilt gewerkt en nu ruim 50 geboortekaartjes gemaakt van wolvilt. Uiteindelijk één kant van het vilt ingesmeerd met suikerwater, moest wel heel veel geduld hebben met drogen☺️ Maar ze zijn perfect geworden! 
    Gisteren alles afgeleverd en ze zijn er ontzettend blij mee...helaas kan ik nog geen foto meesturen, het moet nog even geheim blijven. Zodra het kindje is geboren stuur ik je de foto’s toe. 
    Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en voor het nieuwe jaar veel succes, liefde en gezondheid!
    Groetjes van Joke ??‍♀️

  • Geplaatst door Jolanda
    18-12-2018 | 23.50

    Super snelle levering. Mooi sprookjes vilt. En bedankt voor de kerstkaart 

  • Geplaatst door Angelique
    09-11-2018 | 11.11

    Echt heel snelle levering. Mooie spullen van prima kwaliteit. Dankjewel

  • Geplaatst door Carlijn
    09-10-2018 | 17.30

    super fijne webwinkel met spullen van goede kwaliteit. Kirsten is vlot in haar reacties en met t verzenden. Denkt goed mee en voelt dichtbij.
    Fijne winkel 

  • Geplaatst door Judith
    27-09-2018 | 23.27

    Woensdag kwam ik erachter dat ik te weinig vilt had. Bestelling gedaan en donderdag in huis. Geweldig zo snel.????Perfect!

  • Geplaatst door Hennie Post
    05-09-2018 | 11.05

    Super snelle levering en prima service. Bestelling was niet compleet, maar na een mailtje, kreeg ik het de volgende dag opgestuurd en alles weer compleet. Was klein foutje van haar leverancier. Toppie!!

  • Geplaatst door Judith
    28-08-2018 | 18.26

    Zondag besteld. Dinsdag in huis. Super snelle service. Kleuren perfect! Materiaal uitstekend. Ik ben heeeeel tevreden! 

  • Geplaatst door Karin
    19-07-2018 | 16.24

    Wat een supersnelle service ! Chappeau.
    Op 17 juli in de avond lint besteld en op 19 juli al binnen. (En dat in de vakantieperiode)
    De kleuren zijn precies zoals op de website aangegeven.
    Super bedankt.

  • Geplaatst door Vanessa
    17-04-2018 | 17.51

    Weer bij de Viltwinkel besteld! Wat mooi spul dat vilt. Dol op de 'gemêleerde' lapjes. En die met de glitters. Tot de volgende bestelling! En snel geleverd (wat voor mij GEEN must is in dit al drukke, snelle, hectische tijdperk) Bedankt weer. Kan ik weer crea beaen!

  • Geplaatst door Bea Vonk
    30-03-2018 | 14.27

    Hoi Kistel,

    Bedankt voor het snellen op sturen van de spullen. 

  • Geplaatst door Adri
    09-03-2018 | 16.44

    Beste Kirsten,
    Wat een mooie en leuke website. Gisteren rond 13.00 uur besteld en vandaag al op de deurmat. Ik ben zeer tevreden en kom vast nog eens terug. Groetjes van Adri van stoffenmaadslingers.nl

  • Geplaatst door bianca
    15-01-2018 | 09.35

    Mijn bestelling is zeer professioneel afgehandeld, ik ben er erg blij mee, en ik ga zeker vaker bestellen. Dankjewel Kirsten, top!

  • Geplaatst door Annelies V
    06-01-2018 | 16.22

    Vandaag een erg mooie multicolor handgevilte lap binnen gekregen. Veel mooier als dat je het op de foto ziet. En ook supergroot. Was er zo enthousiast over dat ik vandaag de laatste multicolor lap ook nog besteld heb. 

  • Geplaatst door Dieneke
    03-01-2018 | 09.01

    Zeer klant vriendelijk, snelle levering. Mooi product 

  • Geplaatst door Debby
    21-11-2017 | 20.39

    Ik was zo blij als een klein kind toen ik de dag na mijn bestelling het prachtige vilt in mooie kleuren binnen kreeg. Ontzettend fijn persoonlijk contact, goede nuttige tips en adviezen en snelle levering. Vilt om verliefd op te worden! Ook leuk om haar Facebook pagina te volgen.  Bij mij staat de Viltwinkel inmiddels toegevoegd aan mijn favorieten.

  • Geplaatst door Joke
    17-11-2017 | 20.52

    Wat een enorm snelle service! Heb leuke knoopjes gekocht. Feestje om ze uit te pakken uit een vrolijk zakje!
    Hartelijk bedankt!

  • Geplaatst door Vanessa
    14-11-2017 | 17.22

    Kon niet wachten om na werk thuis te zijn, want het vilt en de viltkralen werden vandaag bezorgd! 
    Wat een mooi vilt en het vilt met de glitters is erg grappig. Zeker met de kerst voor de deur. Ik kan weer aan de slag! Netjes verpakt en duidelijke/persoonlijke mails. Bedankt en nu weet ik waar ik mijn vilt voortaan bestel!

  • Geplaatst door Mattine
    29-10-2017 | 22.55

    Mooie kwaliteit vilt voor fijne prijs! Ook leuke accessoires zoals de kralen en klemmetjes. Snel geleverd, ook later nog proefje aangevraagd van bepaalde kleur, dat was er ook de volgende dag. Ook prettig is het persoonlijk mailcontact. Ik ga hier zeker vaker wat bestellen!

  • Geplaatst door Nelleke
    21-10-2017 | 19.27

    Supersnelle service

  • Geplaatst door Elma
    19-10-2017 | 08.23

    Super snel geleverd, precies wat ik besteld had en de goede kleuren. Dit smaakt naar meer!

  • Geplaatst door Jolanda Knoop
    11-10-2017 | 20.58

    Een zeer tevreden terugkerende klant.
    Vandaag het vilt ontvangen. Wat leuk is het glittervilt. Gelijk mee aan de slag gegaan.
    Heb je webwinkel al bij meerdere mensen aanbevolen.
    Ga zo door!!!!
    Groetjes,
    Jolanda 

  • Geplaatst door Annelies Valk
    01-10-2017 | 10.47

    Bedankt weer voor de snelle levering! De groen/grijze vilt is een prachtige kleur  En nog bedankt voor het glittervilt. Ziet leuk uit!

  • Geplaatst door Briggitte Wanningen
    01-10-2017 | 00.59

    Vandaag mijn eerste bestelling met je leuke handgeschreven briefje + de extra knoopjes mogen ontvangen.
    En.. bij 20 van de 22 knoopjes kopen vond ik 't een beetje sneu voor die laatste 2 achterblijvers..  dus had ik die er zelf al bij gedaan, en dus heel leuk dat je er nog 2 vond: ze zijn zo schattig: die vinden heus wel een leuke bestemming: dankjewel! ^_^ 
    Hartelijk dank, en wie weet tot ziens, warme groet, Briggitte.

  • Geplaatst door Bep
    21-09-2017 | 18.51

    Vanmiddag was mijn pakje bij de post. 
    Netjes verpakt en alles op tijd.
    Het enige wat ik zelf beter moet bekijken is dat ik de ring wat aan de kleine kant vond.
    Volgende keer even zelf meten en een vroegere bestellen.
    Verder top, bestel zo weer bij jullie.

  • Geplaatst door Monique
    14-09-2017 | 21.00

    Veelzijdige en leuke site met praktische artikelen!

    Dank voor de snelle levering :-)

  • Geplaatst door Coby Lange (CODIART)
    08-09-2017 | 16.44

    Met dank aan Kirsten die steeds heel snel antwoordde op mijn vragen. De leveringen werden steeds tot grote tevredenheid uitgevoerd. Voor een volgende keer kom ik zeker hier weer terug.

  • Geplaatst door Saskia Vollenbroek
    02-09-2017 | 13.22

    Ik was al een terugkerende klant, omdat het wolvilt gewoon prachtige kleuren heeft en idd de beste kwaliteit, de snelle levering die ik hier lees ook ervaren had, maar toen.....Toen kwam mijn bestelling niet binnen, maandags mailde Kirsten dat ze het verstuurd had en op vrijdag had ik het nog niet. Mailtje gestuurd naar Kirsten en jee wat een service! Ze bood aan om het na het weekend opnieuw te versturen! Gelukkig heb ik mijn vilt bestelling net binnen, dus helaas niet zo snel, maar ligt niet aan de viltwinkel.
    Helemaal blij en nu snel aan het werk voor www.zaziviviltcreaties.nl

  • Geplaatst door Laura
    13-08-2017 | 15.02

    Heel snelle levering (donderdag besteld, vrijdag in huis), zorgvuldig verpakt en mooie kwaliteit! Dank ook voor de staaltjes wolvilt.

  • Geplaatst door Jacqueline
    15-06-2017 | 16.29

    Bedankt voor de snelle service en de prima verzorging van het pakketje.

  • Geplaatst door Hanneke
    08-06-2017 | 07.47

    Hallo Kirsten,
    Ik wilde je bedanken voor de snelle leveringen van de mooie lapjes wolvilt. De mogelijkheid tot het ontvangen van de staaltjes vilt was een geweldige hulp bij het uitzoeken van de juiste (mooie) kleuren. Ik kom zeker terug als klant!
    Hanneke

  • Geplaatst door Annet Boswinkel
    03-06-2017 | 20.14

    Wat een supersnelle levering, geweldig!

  • Geplaatst door Els
    29-03-2017 | 13.37

    Hallo Kirsten,

    De pakketjes zijn binnen. De handgevilte lap multicolour is prachtig, erg mooie kleuren.
    Bedankt en tot de volgende keer.
    Groeten,
    Els

  • Geplaatst door Marina
    28-03-2017 | 10.27

    Ik heb een bestelling geplaatst, en een levering in 2 dagen is netjes, Echter wat schets mijn verbazing dat mijn bestelling binnen 24 uur werd geleverd. Netjes verpakt met een mooi kaartje erbij, en top kwaliteit vilt.
    Ik gebruik mijn vilt voor de meubels omdat ik parket heb. De kwaliteit van het vilt is bijzonder goed!
    Alle lof voor De Viltwinkel ?

  • Geplaatst door Helen Hofstede
    07-02-2017 | 11.40

    Super mooi vilt & snelle, goede service! 

  • Geplaatst door Gerda
    05-02-2017 | 21.29

    Dag Kirsten, 
    Ik heb het vilt ontvangen,prachtig en ook goed verpakt. Bedankt voor de goede en snelle service. Kom zeker weer bij jou bestellen!
    Vriendelijke groet,
    Gerda Hunsel

  • Geplaatst door Dulce
    27-01-2017 | 17.32

    Hi Kirsten,
    Vilt ontvangen en die zijn heel mooi!
    Lekker zacht en erg mooi van kleur!
    Zal wel erg fijn mee te werken zijn!

    Dank nogmaals voor je advies!
    Groet,
    Dulce

  • Geplaatst door Inge
    11-01-2017 | 11.47

    Hele mooie vilt, prachtig van kleur en kwaliteit! Snelle bezorging!!

  • Geplaatst door Nardy Wegman van Schie
    10-01-2017 | 16.45

    Vandaag prachtig dik ecrukleurig vilt ontvangen voor een kussen ( dacht ik)
    Maar te dik en te licht van kleur.
    Geen probleem hoor! Mooi voor iets anders. 
    Snel net een andere lap besteld. Minder dik en minder besmettelijk.
    Altijd een prachtige kwaliteit en snel geleverd. Ik verheug ik me er al weer op!
    Groeten van Nardy

  • Geplaatst door Marte
    04-01-2017 | 11.42

    Al meerdere malen hier besteld en de kwaliteit is super. Daarbij is de service erg snel en het klantcontact erg vriendelijk! Een echte aanrader.

    Groetjes,
    Marte

  • Geplaatst door Gonda
    02-01-2017 | 15.57

    Hoi! Vandaag de lapjes vilt keurig in de bus gekregen, ging best snel toch nog van Nederland naar Zweden  Prima verzorgd en mijn dank is groot! Prettig contact met jullie en fijn dat een klant bij jullie nog iets te zeggen heeft en gezien wordt, dat is tegenwoordig bijna uitgestorven gedrag bij vele winkels, mijn complimenten  groetjes van een zeer tevreden klant.

  • Geplaatst door Annemarie Peschier
    22-11-2016 | 13.58

    De spullen zijn weer binnen gekomen zoals gewoonlijk snel en perfect.
    Voor mij zijn die voorgestanste of geknipte engeltjes (elfjes ) perfect want zelf kan ik niet netjes knippen 
    Daarom heb ik ook een stans om mijn vilten figuurtjes uit te stansen.

    Groetjes en tot de volgende keer
    Annemarie

  • Geplaatst door Jolanda Knoop
    15-11-2016 | 18.10

    Al meerdere malen hier besteld. Supersnelle en nette levering.
    Prachtig wolvilt waar ik weer creatief mee aan de slag ga.
    Bedankt 

  • Geplaatst door Richelle
    16-10-2016 | 11.05

    Prachtige site. Heel duidelijk. En super snelle verwerking. Donderdag avond laat besteld vrijdag verwerkt en zaterdag had ik het!! En het is een prachtig wolvilt!! Super blij er weer mee!
    Bedankt

  • Geplaatst door Annemarie Peschier
    25-09-2016 | 09.33

    Ik heb al wat vaker bij de viltwinkel besteld je hebt je bestelling altijd snel in huis en de kwaliteit van het vilt is perfect.
    Soms kijk ik wel eens bij andere webwinkels maar ik kom altijd weer terug bij DE VILTWINKELgewoon de beste.

  • Geplaatst door Karin
    29-08-2016 | 15.22

    Voor het eerst besteld en zeer tevreden, snelle reactie en het vilt is mooi van kleur, zoals het op de site staat.
    Dus van de week bestel ik weer :-)

  • Geplaatst door Annelies Valk
    16-08-2016 | 20.57

    Mooi hoor de handgevilte lappen. Had ze al eens eerder hier besteld, maar nu in de aanbieding! Altijd leuk. Weer een paar kleurtjes erbij. En handig dat je ook kleinere afmeting kan bestellen. 

  • Geplaatst door Kristel
    13-08-2016 | 14.28

    Gisteren bestelling geplaatst en zojuist vielen de enveloppen door de brievenbus, super snelle levering! Daar gaan mijn schoonmaakplannen voor vandaag... 

  • Geplaatst door Saskia
    10-08-2016 | 12.04

    Bedankt weer voor de snelle levering en de mooie kwaliteit vilt. 
    Groetjes Saskia

  • Geplaatst door Annelies
    21-07-2016 | 20.43

    Echt weer bedankt Kirsten, ik heb weer een paar mooie lappen dik wolvilt in huis. . 
    Super en snelle service!
    Netjes verpakt, altijd weer een feestje om uit te pakken.

  • Geplaatst door A.M.Kiewied-Bonthuis
    20-07-2016 | 15.43

    Bedankt voor de snelle levering. Het voldoet aan mijn verwachting.
    Leuke spullen.

  • Geplaatst door Martine
    14-07-2016 | 15.05

    Hallo Kirsten, voor de 1e x besteld en een supersnelle levering. Alles keurig verpakt, kan alleen maar zeggen TOP!!!
    Tot een volgende keer.

  • Geplaatst door Anne
    07-07-2016 | 17.20

    Hi Kirsten, wat een geweldige service! Je hebt voor mij onvermoeibaar Venus -nummers opgezocht en foto's genomen van actuele lapjes sprookjesvilt. En ook heel gezellig om met je te kletsen over vilt! Superwinkel!!

  • Geplaatst door Kathy Dijkhuis
    01-07-2016 | 19.29

    Hi Kirsten
    vanmiddag het pakketje ontvangen. Ziet er weer super uit. 
    Kathy

  • Geplaatst door karen
    27-06-2016 | 22.22

    Net weer een bestelling geplaatst. Ik weet dat het altijd snel en netjes verzonden wordt. Dus beveel deze webshop van harte aan. Nu even wachten op mijn vilt en dan kan ik weer heerlijk verder met leuke slingers maken   

  • Geplaatst door Mary
    24-06-2016 | 16.40

    Super service en prachtige kwaliteit en kleuren. Ik kom gauw weer bij je terug.

  • Geplaatst door Corinne
    15-06-2016 | 19.11

    Het pakket ontvangen Kirsten, hetziet er geweldig uit.
    en bedankt voor je leuke cadeautje.

    Lieve groet
    Corinnej

  • Geplaatst door Petra
    11-06-2016 | 13.19

    Wat denk kirsten leuk met je mee, had geen idee dat er zoveel verschillende soorten vilt bestonden. Ze stelde zelfs een leuk vilt pakket samen. Goeie website en je mag haar altijd vragen stellen. Toppie

  • Geplaatst door Linda
    07-06-2016 | 20.49

    Super fijne webshop! Alles mooi overzichtelijk en super snelle en goede service.
    En het wolvilt is van top kwaliteit. Bestel hier altijd mijn vilt en wil niet meer wat anders 

  • Geplaatst door Lucinda
    03-06-2016 | 10.57

    Bestelling bij de Viltwinkel geplaatst. Mooie webshop met veel keus. De bestelling werd snel verzonden en had ik ook snel in huis. Leuk ingepakt. Heel tevreden over de bestelde producten van goede kwaliteit en over de snelle en goede service ook alleen maar lof. Hier ga ik zeker terug komen.

  • Geplaatst door Kristel
    27-05-2016 | 14.22

    Vandaag mijn tweede bestelling ontvangen, wederom netjes en (spat)waterdicht verpakt. Ik ben echt blij met het mooie vilt, superkwaliteit! Nog bedankt voor het cadeautje, de 'hand made' knoop gaat dienen als sluiting voor het quiet book van mijn dochter. 

  • Geplaatst door Carolina
    26-05-2016 | 19.15

    Superwinkel. Veel keus voor een goede prijs en topkwaliteit.

  • Geplaatst door Gracia
    26-05-2016 | 16.56

    Mooie webwinkel. Overzichtelijk en ik lees goede recensies.
    Groetjes

  • Geplaatst door Martine
    26-05-2016 | 16.08

    Ik bestel regelmatig wolvilt bij De Viktwinkel. Ik ben erg tevreden over de afhandeling. Kirsten denkt altijd met me mee en wanneer een kleur niet voorradig is kijkt ze naar goede alternatieven. De verzendingen zijn altijd op tijd verzonden. En bij overmacht neemt Kirsten meteen contact op, zodat ik weet waar ik aan toe ben. Gewoon goed!

  • Geplaatst door Niki
    22-05-2016 | 17.52

    Voor de 1ste keer besteld via de Viltwinkel.
    Helemaal super!
    Snelle levering. Mooie kwaliteit.
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    Tot de volgende ronde!

  • Geplaatst door Annelies
    04-05-2016 | 21.14

    Ik heb al vaker besteld bij de Viltwinkel en ben erg tevreden over de levering van het mooie vilt. Dit keer had ik de staalkaart map besteld. Ziet er ook mooi en overzichtelijk uit! Nu kan ik beter bepalen welke kleur vilt ik nodig heb. En je kan altijd je vraag stellen aan Kirsten. TOP!

  • Geplaatst door Nel Rorije
    22-04-2016 | 09.55

    Ik ben heel tevreden met de snelle
    levering mooi verpakt

  • Geplaatst door Annemarie
    31-03-2016 | 16.45

    Pakketje vandaag ontvangen, erg snel! en zeer netjes verpakt.
    Moeite waard om anderen deze shop aan te bevelen.
    Groet, Annemarie

  • Geplaatst door J Leeuwis
    30-03-2016 | 14.42

    Vandaag mijn bestelling binnengekregen. Ik had divers materiaal besteld en wat is het stevig en mooi verpakt! En ook het materiaal zelf ziet er goed uit! Mijn volgende bestelling is alweer geplaatst. 

  • Geplaatst door Nel
    24-03-2016 | 21.29

    Ben benieuwd hoe snel ik dit in huis heb 
    mijn eerste bestelling 

  • Geplaatst door Ingeborg
    20-03-2016 | 10.46

    Zeer snelle levering. Terwijl product niet op voorraad was. Correct afgehandeld. Dus zeer goede service.
    En het resultaat is perfect! Spijtig dat ik er geen foto van kan uploaden. Heb het vilt gebruikt in mijn bureau als wandbekleding.

  • Geplaatst door Jolanda
    23-02-2016 | 12.52

    Vandaag weer lapjes vilt ontvangen. Prachtige nieuwe kleuren erbij. Kirsten bedankt voor je zeer snelle en nette afhandeling.
    superstore 

  • Geplaatst door Jantina
    10-02-2016 | 18.01

    Heb gisteren mijn eerste bestelling ontvangen. Ben er heel blij mee en zo snel verzonden . Dankje .

  • Geplaatst door Annelies
    09-02-2016 | 16.34

    Ben onderhand vaste klant geworden.Het sprookjesvilt is echt prachtig! ik had ook een lapje sprookjesvilt met de naam "najaar" gekocht. Supermooi is die! Ik kan weer een tijdje vooruit. Ben ook benieuwd hoe het wangenrood werkt. Tot ziens! 

  • Geplaatst door Mirjam
    26-01-2016 | 21.42

    Bedankt weer voor de snelle verzending!!

  • Geplaatst door Harry
    19-01-2016 | 21.23

    Mooi vilt en snel geleverd, ik had 3mm dik nodig en dat was geen probleem.

  • Geplaatst door Annemarie Peschier
    14-01-2016 | 12.45

    Pakjes vilt binnengekregen ziet er prima uit.
    Sorry voor de late reactie maar ik heb zelf een grote kralenwinkel en daar was ik bezig met bijvullen.
    Als je een keer wilt kijken in de kralenwinkel www.annemariekralen .nl

    Groetjes en tot de volgende keer 
    Annemarie Peschier

  • Geplaatst door Aleksandra
    03-01-2016 | 11.07

    Hoi, Ik heb deze winkel gevonden via google.nl. Leuke winkel, veel keuze, alles wat ik nodig heb op een plaats!!! En lage verzendkosten. Goed bezig!!!

  • Geplaatst door stofFUN
    17-12-2015 | 21.57

    Bedankt voor de snelle levering en het leuke kadootje!

  • Geplaatst door Annelies
    04-11-2015 | 20.00

    Vandaag weer mijn bestelling ontvangen en ben weer zeer tevreden over het mooie vilt. En Kirsten verpakt het ook nog eens een netjes. Bedankt! ook voor het extra knoopje kadootje.

  • Geplaatst door Jolanda
    23-10-2015 | 12.53

    Beste Kirsten,
    Bedankt voor de snelle levering van de 82! kerstknopen.
    Dank je voor de 2 extra!
    Fijne winkel, ga zo door!

  • Geplaatst door Jolanda
    30-09-2015 | 20.52

    Heel hartelijk dsnk voor de snelle levering.
    Prachtige lapjes vilt en hele mooie kleuren, goede kwaliteit.
    Top Shop!!! 

  • Geplaatst door Marielle
    16-09-2015 | 00.47

    Yes, bestelling al binnen. Zoon had post van de mat gehaald en heeft hele tijd zitten schudden met de envelop. Hahaha, gezellig rinkelende belletjes en klokjes. Thnx voor de supersnelle levering, toppie! 

  • Geplaatst door Marielle
    11-09-2015 | 00.14

    Heb zojuist een bestelling geplaatst voor de supertoffe belletjes en klokjes.Kan ik zelf speeltjes maken voor onze parkietjes Enne, ik kan wel wachten hoor, heb ook vakantie t/m zondag 

  • Geplaatst door Anns Humalda-Ezendam
    02-09-2015 | 15.28

     Hartelijk dank voor de snelle levering,hoor!! Ik ga de tasjes versieren met paddenstoelen van vilt en de kegeltjes worden kabouters voor het paddenstoelenbos....!!! Tot een volgende keer! groeten van Anns.

  • Geplaatst door Monique
    27-08-2015 | 17.07

    bedankt voor de snelle levering, mooie kwaliteit vilt!

  • Geplaatst door Ann
    15-08-2015 | 10.21

    Wat is dit een leuke webwinkel! Zo leuk alle kleurtjes vilt! Veel succes ermee!  

  • Geplaatst door Janneke
    10-08-2015 | 16.17

    Beste webwinkel die ik ooit ben tegengekomen! Niet alleen zijn de producten goed en de levering snel, je wordt ook goed, snel en heel persoonlijk geholpen als je een probleem hebt.
    Nergens anders ben ik zo vriendelijk behandeld als hier. Super fijn!

  • Geplaatst door jeaninne
    15-07-2015 | 20.14

    Het bestelde vilt heb ik heel snel en netjes ontvangen. Zondag laat op de avond besteld, en dinsdag in huis!
    En de kleuren en kwaliteit...heel mooi. Warm & zacht. 

  • Geplaatst door Richelle
    01-07-2015 | 23.36

    Laatst al wat vilt besteld met oog op de vakantie periode.. En vilt was snel geleverd.. Vervolgens was ik lekker begonnen met knutselen en het werkte zo lekker toen dacht ik, ik haal nooit het weekendje weg dus nog wat vilt besteld!! Super snel werd t verstuurd! En ook nog extra gesneden omdat er iets te kort was! Super!! Vanmiddag was het al binnen.. Nu weer met zin om verder te knutselen!! Bedankt top site!

  • Geplaatst door Els Helleman
    17-06-2015 | 11.27

    Gisteren mijn bestelling van wolvilt lapjes ontvangen.
    Een echte regenboog in huis!

    Super bedankt Kirsten. Ik weet zeker dat het een schot in de roos is bij mijn Canadese vriendin.
    Groetjes,
    Els

  • Geplaatst door marjet kluytmans
    17-06-2015 | 07.11

    beste viltwinjel, ik ben zo blij met al dat wolvilt waar ik leuke dingen mee kan maken, ik ga nu een dolfijn maken en daarvoor ga ik een grotere maat aan wolvint bestellen, ik ben zo blij met de viltwinkel

  • Geplaatst door Mirjam
    06-06-2015 | 20.37

    Zoals altijd mijn bestelling weer supersnel ontvangen! Ben heel blij met het stalenboek! 

  • Geplaatst door Anita Degen
    27-05-2015 | 18.00

    Hallo Kirsten,

    Zojuist mijn bestelling ontvangen met o.a. de nieuwste kleurtjes handgeverfd vilt  weer erg mooi !!
    Super dat je het assortiment steeds uitbreidt.

    Tot een volgende keer maar weer, groetjes Anita

  • Geplaatst door Agnes
    13-05-2015 | 15.00

    Hallo Kirsten
    Fijn contact, snelle levering, toppie  
    Tot een volgende keer

  • Geplaatst door Kathy Dijkhuis
    09-04-2015 | 16.12

    Vanmiddag heb ik mijn pakketje ontvangen. Ziet er gezellig uit. Leuke kleurtjes. Heb zin om gelijk te beginnen.

    Groetjes Kathy

  • Geplaatst door Myriam Post
    01-04-2015 | 15.11

    Gisteren mijn wolviltpakketje 15*20 ontvangen. Wat een mooie kleurtjes en wat een prachtige kwaliteit vilt.
    Helemaal zin om ermee te beginnen 
    Goed verpakt zodat het door de brievenbus kon, complimenten 

  • Geplaatst door Anita Degen
    24-03-2015 | 15.02

    Hallo Kirsten,
    Zonet mijn bestelling ontvangen  ben er superblij mee !!
    Mooie kwaliteit en kleuren, het handgeverfde vilt is ook prachtig !
    Momenteel maak ik veel (kleine) speldenkussens in allerlei vormen en kleuren, daar is wolvilt natuurlijk héél erg geschikt voor, de kleine lapjes (10x10cm.) geven mij een ruime kleurkeuze en nu kan ik precies die kleur nabestellen waar ik meer van wil.
    Goed idee van je om zó een compleet overzicht van alle kleuren aan te bieden, een garantie voor veel creatief plezier en (nog) meer speldenkussens  .

    Graag tot een volgende keer, hartelijke groet, Anita.

  • Geplaatst door Christel van Zutphen
    19-03-2015 | 23.12

    Snelle goede levering, kwaliteitsspullen en zelfs leuk verpakt, echt een kadootje!

  • Geplaatst door Joke Linssen
    02-03-2015 | 18.12

    afgelopen maand, ben ik in kontakt met "De Viltwinkel"gekomen. Ik heb een prikbord mogen maken voor een studio. Bij "De Viltwinkel",Mooi grijs wolvilt besteld, wat Supersnel en heel enthousiast geleverd is. Wat als resultaat, een heel mooi prikbord geworden is.
    Te zien op: (Facebook pagina) Creaties uit mijn hoekje

    Groetjes
    Joke

  • Geplaatst door Annelies
    17-02-2015 | 16.41

    Snelle levering en erg mooi handgeverfd vilt!

  • Geplaatst door Marian Cox Roosen
    08-02-2015 | 12.23

    Mooi materiaal, snelle en correcte levering. 

 

Kijk tip!

Zet je beeldscherm zo fris en helder mogelijk om de kleuren van het wolvilt zo goed mogelijk te kunnen zien. 

Over de viltwinkel

De Viltwinkel is sinds 2007 dé webwinkel voor het online kopen van 100% wolvilt van de beste kwaliteit. Lapjes, kleurenpakketten, grote lappen, sprookjesvilt en dik wolvilt. Ruime keus. Gevarieerd assortiment. Veel direct uit voorraad leverbaar!
Lees meer...

💬 Reviews van klanten 🙂

Heb je een vraag? 
☎ 06 36056019
of mail naar:
info@deviltwinkel.nl
Ik help je graag!

Bestelling afhalen?

Woon je in de regio Nijmegen? Dan kan je ook kiezen voor het afhalen van je bestelling. 
Kies bij "Verzending" voor "Afhalen bij winkelier". Je betaald dan geen verzendkosten.
Zodra je bestelling klaar ligt mail ik je om een afhaalafspraak te maken.

© 2010 - 2021 De Viltwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel