Privacyverklaring De Viltwinkel

Jouw privacy is voor De Viltwinkel van groot belang. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www.deviltwinkel.nl allemaal doen met informatie die we over je te weten komen.
Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van je bijhouden, neem dan contact op met De Viltwinkel.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij je te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van de bank. Hiervoor gebruiken wij jouw betalingsgegevens, naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres. Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot jouw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Beveiliging
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.
Zij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen.
Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

  • MijnWebWinkel, voor afhandelen van orders en facturen,
  • Myparcel, voor het verzenden van pakketpost.
  • Sisow, voor afhandelen van betalingen via iDeal.
  • Paypal, voor het afhandelen van betalingen via PayPal.
  • ING Bank voor het afhandelen van betalingen als in "vooraf overmaken".
  • De belastingdienst, wegens de plicht tot het inzichtelijk maken van de boekhouding/facturen.

Contactformulier
Als je ons contactformulier op de website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van je e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling.

Nieuwsbrief
Je kan je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten.
Dit abonnement kan je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens
worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Je account
Bij De Viltwinkel kan je een account aanmaken. Dit maakt het bestelproces makkelijk als je regelmatig bij ons komt winkelen. Ook kan je je bestelgeschiedenis inkijken. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, e-mailadres en factuuradres.
Dit doen wij op basis van jouw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan
zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij
zullen we vragen om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kan via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel
werken dan niet goed meer.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Inzage, wijzigen of verwijderen van je gegevens
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt ons een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen. Zie de contactgegevens hieronder.

Klacht indienen
Het kan zijn dat je niet tevreden bent over de Viltwinkel en dat we er samen niet uit zijn gekomen. Dan heb je het recht om online een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:
De Viltwinkel
Vuurdoornstraat 18
6543TX Nijmegen
0636056019
info@deviltwinkel.nl

23 mei 2018

Voordeel!

Borduurgaren Regenboog € 7,60 € 7,25

Over de Viltwinkel

De Viltwinkel is sinds 2007 dé webwinkel voor het online kopen van 100% wolvilt van de beste kwaliteit. Ruime keus. Gevarieerd assortiment. Veel direct uit voorraad leverbaar!  Lees meer...

Reviews

  • 20-11-2020 - Gisteren het stevig verpakte wolvilt op kunnen halen, de verzending...  meer lezen...
  • 07-11-2020 - Het pakketje supersnel ontvangen
    Dank daarvoor meer lezen...
  • 28-10-2020 - Eindelijk gevonden belletjes onze Guus (grasparkiet) kan weer spelen. ...  meer lezen...
>> Lees reviews of plaats er een!
© 2010 - 2020 De Viltwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel