Retourneren en Ruilen

Hoe werkt retourneren bij De Viltwinkel?

Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met (een deel van) je bestelling, dan heb je natuurlijk het recht om (een deel van) je bestelling retour te sturen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:

* Laat me zo snel mogelijk weten als je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Doe dit binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.

* Stuur na dit contact de artikelen of je complete bestelling binnen 14 dagen naar mij op, samen met een briefje met daarop het ordernummer en het rekeningnummer en naam van de rekeninghouder waarop het bedrag teruggestort moet worden.
 
* Zorg er voor dat de artikelen netjes verpakt zijn!
Losse artikelen (zoals kralen e.d.) dienen strak verpakt te worden (b.v. in een brievenbusdoosje) zodat ze niet gaan "dansen" tijdens het verzendproces. Hierdoor kan de post namelijk dikker worden dan is toegestaan en is de kans groot dat er een boete komt van PostNL. Wat betreft het retour sturen van viltlapjes: deze niet dubbelvouwen aub!

* De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Ongefrankeerde zendingen of zendingen die retour afzender zijn gestuurd kan ik niet aannemen.

* Wanneer ik de door jou teruggestuurde artikelen ontvangen heb zorg ik ervoor dat het bedrag van de artikelen zo spoedig mogelijk naar het door jou verstrekte rekeningnummer overgemaakt wordt.

* Zend je je complete bestelling terug dan krijg je ook de verzendkosten van de heenzending terug. Dit geldt niet als je een deel van je bestelling retour stuurt.

* De artikelen waarover je niet tevreden bent moeten natuurlijk ongebruikt en in oorspronkelijke staat zijn.

* Retourneren is uitgesloten voor:
Speciaal voor jou bestelde producten die qua maatvoering en/of hoeveelheid buiten ons standaardassortiment of gebruikelijke voorraadniveau vallen.

Ruilen:

* Helaas is het ruilen van artikelen niet mogelijk.

* Wanneer je niet tevreden bent met de door jou bestelde artikelen dan kun je ze retour sturen op basis van bovenstaande voorwaarden. De vervangende artikelen kun je dan gewoon opnieuw bestellen.

Staalkaart Wolvilt!


Zo heb je altijd alle 89 kleuren wolvilt bij de hand!
Bestel hem HIER.

💬 Reviews van klanten 🙂

Over de viltwinkel

De Viltwinkel is sinds 2007 dé webwinkel voor het online kopen van 100% wolvilt van de beste kwaliteit. Lapjes, kleurenpakketten, grote lappen, sprookjesvilt en dik wolvilt. Ruime keus. Gevarieerd assortiment. Veel direct uit voorraad leverbaar!
Lees meer...

Heb je een vraag? 
☎ 06 36056019
of mail naar:
info@deviltwinkel.nl
Ik help je graag!

Bestelling afhalen?

Woon je in de regio Nijmegen? Dan kan je ook kiezen voor het afhalen van je bestelling. 
Kies bij "Verzending" voor "Afhalen bij winkelier". Je betaald dan geen verzendkosten.
Zodra je bestelling klaar ligt mail ik je om een afhaalafspraak te maken.

© 2010 - 2022 De Viltwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel