Sprookjesvilt

Prachtig handgeverfd sprookjesvilt. Ook sprookjesvilt is gemaakt van 100% wolvilt. Het voelt rijk, vol en zachtwollig aan. In vele kleuren verkrijgbaar.

Het wolvilt is 1 mm dik en goed te combineren met het effen wolvilt van de Viltwinkel.
Sprookjesvilt wordt geleverd in lapjes van 20x30cm. Meerder lapjes van dezelfde kleur worden zoveel mogelijk aan 1 stuk geleverd. 

Deze mooie kleuren sprookjesvilt worden allemaal met de hand geverfd door Teatske Vergeer van wolatelier Het Gulden Vlies. Teatske heeft het sprookjesvilt ontwikkeld en beheerst het ambacht als geen ander. Ze is al zo'n 30 jaar expert op dit gebied!

NOTE: Teatske heeft een tijdje niet kunnen verven en kunnen leveren. Vandaar dat de collectie behoorlijk uitgedund is momenteel. Verwacht wordt dat in de komende weken/maanden de voorraad weer aangevuld kan worden. 

© 2010 - 2023 De Viltwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

LET OP!! Maandag 11 december kan je weer bestellen! De webshop gaat die dag weer dicht zodra het aantal bestellingen binnen zijn die ik (de rest van de week!) kan verwerken. HOU DUS REKENING MET EEN LANGERE LEVERTIJD! Dit alles i.v.m. het herstel en rustig opbouwen na een operatie. Op andere dagen kan je GEEN bestelling plaatsen.